بادام زمینی روکش دار دودی
بادام زمینی روکش دار دودی
بادام زمینی روکش دار دودی :
در صنعت آجیل و خشکبار استفاده از روش های نوین برای طعم دار کردن انواع مغز دانه ها
به ویژه بادام زمینی موجب جلب رضایت قشر بیشتری از مشتریان آجیل و خشکبار شده است.
در حال حاضر روکش دار کردن بهترین و متفاوت ترین اشکال فرآوری دانه های آجیلی جهت
بهبود طعم ، رنگ ، بافت و ظاهر محصول می باشد که بکارگیری این فرآیند جدید در جهت بهبود
خواص کیفی و افزایش میزان پذیرش برای مصرف کنندگان می باشد. امروزه موارد
استفاده اسانس دود بسیار متنوع شده است و در انواع محصولات از جمله اسنک ها
و فراورده های گوشتی می توان عطر و طعم دود را احساس کرد. از دیگر موارد استفاده
اسانس دود می توان به استفاده از اسانس دود برای سوسیس و یا اسانس دود برای
کالباس اشاره کرد. امروزه استفاده از اسانس دود دیگر برای افزایش ماندگاری مواد غذایی
نیست بلکه تولید کنندگان محصولات با طعم دودی با تولید محصولات متنوع تر با استفاده از
این اسانس، تنها در جهت تنوع در عطر و طعم غذاها این کار را می کنند و در تلاشند طعم
غذاهای شما را بهتر و دلپذیرتر کنند. با توجه به امکان افزایش مدت زمان نگهداری مواد
غذایی از طریق فریز کردن آن ها و نگهداری در یخچال و فریزر، هدف از دودی کردن مواد غذایی
صرفا افزایش طعم بهتر در آن هاست و نه چیز دیگر. عصاره دود دارای ترکیبات آروماتیک
بوده که سبب بهتر شدن کیفیت و طعم محصولات غذایی می شود.
به همین دلیل است که اغلب افراد طعم دودی مواد را ترجیح می دهند.
محصولات ما :
برای خرید با کارشناسان ما در تماس باشید.
۰۹۱۹۳۰۴۱۵۲۰ – ۰۲۱۴۴۵۳۶۳۱۵ ولوپی
اینستاگرام ما : borna.tejarat.bavar
- ۹۹/۰۹/۱۸